mee
maken

Makkelijker gedaan dan gezegd

Zelf meemaken?

De Pauze-aanpak.

Als je één heiligmakend model verwacht met alle antwoorden, ben je er nu al aan voor de moeite. Bij Pauze graven we naar je spiritueel kapitaal als ondernemer en als mens. De waarheid ligt niet in het midden maar in jezelf. En die helpen we iedereen ont-dekken op zijn of haar eigen manier.

Pauze is eerder een proces. Eerst leren we elkaar kennen. Wij zijn namelijk ‘voelers’. We kunnen je alleen helpen als je je masker aflegt. De klik voelen en dan gewoon doen. Vanaf dat moment geven we je wat je dan nodig hebt. Speuren we naar waar nog energie zit en gaan daar dan positief mee aan de slag. Met de modellen en technieken waar jij effectief iets aan hebt.

Rebels waarderend.

Pauze doet niet aan interim-management en zetelt niet systematisch in een raad van advies of bestuur. Wel helpen we strategische adviezen en actieplannen uit te tekenen, te implementeren en bij te sturen, steeds in constante ‘alignement’ met de klant. Teambuildings staan bij ons niet synoniem met boomknuffelen, geitenwollensokken breien of oorkaarsen aansteken.

pauze resultaat

Het resultaat van Pauze.

Wij beloven je niets wat je niet zelf kan waarmaken. Maar het zal op zijn zachtst gezegd een hele ervaring worden. Pauze is een beetje zoals een rondreizende kermis. We hebben allerlei attracties en je kan ze allemaal beleven. Van een dolle rit op een rollercoaster tot een trip langs de waarzegster. Wat er ook nodig is, wij helpen je het ingewikkelde ont-wikkelen.

Pauze geeft je terug een kompas voor je toekomst. Doet het zelf-bewustzijn van mens en organisatie groeien. En stoft je ondernemersziel af zodat we samen de wereld een stukje mooier kunnen maken. Want je verdient het om als ondernemer terug te genieten en te doen waar je blij van wordt.

De rit voor je leven.

Culture eats strategy for breakfast

De Klantenpraat

Pauze heeft onze ogen geopend voor een aantal tekortkomingen en werkpunten waar wij ons eerder onvoldoende van bewust waren.

Filip Henckens Driesen nv

De sessies waren voor alle leden van het team een ware openbaring. Het resultaat was een helder verwoord en duidelijk opgesteld plan, waar zowel strategie, cultuur als de rolverdeling in ons team gestalte kregen.

Edwin Risbourg Virtus

Pauze challenget je als ondernemer om (terug) vanuit de essentie te ondernemen. Diep graven naar jouw ‘why’, jouw basiswaarden en die als kapstok gebruiken voor de richting van je bedrijf.

Charline Leroi Autoglass Clinic

Jullie creëren luchtigheid in de zwaarte van sommige processen, en dat geeft heel veel goesting.

Lies Brouwland