mee
voelen

Glorieus buiten de lijntjes

Ook eens voelen?

ont
maskeren

Bij Pauze houden we halt bij de groeipijnen en ondernemersvragen die je onbewust uit de weg gaat. Ontwikkelen we dat wat voor jou ingewikkeld lijkt. Daarbij zijn we fan van het verkeerde been en kleuren we al eens graag glorieus buiten de lijntjes.

zin
geven

Noem ons gerust systeemdenkers, energieboosters, organisatiefluisteraars. Scherpzinnige klankborden die het ondernemerschap vanbinnen en vanbuiten kennen. Maar vooral: vurige gangmakers die jou met kennis van zaken opnieuw richting, betekenis en goesting geven.

ont
wikkelen

Pauze, dat is tijd durven nemen voor jezelf en voor je bedrijf. Energiek stilstaan om vervolgens pijlsnel vooruit te gaan. Als persoon, als organisatie én als team. Zo snel als het kan, zo traag als nodig. Soms speels, vaak verhelderend turbulent, altijd waarderend.

waar
maken

Geloof ons op ons woord. Of niet en ervaar het zelf. Neem het maar persoonlijk. Hoe dan ook: pauze is absoluut nodig. En ja, het is makkelijker gedaan dan gezegd. Maar samen maken we het waar.

Pauze-people

Noem ze geen goeroes, consultants of managers. Want dan krijg je ongecontroleerde lachsalvo’s. De mensen achter Pauze zijn ook maar gewoon mensen die al veel gezien, gedaan, gevoeld en mee-gemaakt hebben in hun carrière. Een kleine bloemlezing over de types die in je ziel gaan roeren.

Rik

Verbeemen

When you need me but do not want me I must stay. When you want me but no longer need me I have to go.

Rik is de inspirerende motivator. De rebelse leeuw met de scherpe tong. De energiebooster en de metafoorkramer. Hij vecht voor een mooiere wereld en gelooft in de kracht van verbinding.

Dit is Rik: empathie, energie, humor, vechter.

Contacteer Rik

Diebrecht

Hellofs

If you take care of the people, the people will take care of the business.

Diebrecht is de facilitator van je leerproces. De fluisterende co-creator, energiebewaker en bruggenbouwer. Hij is een buikvoeler en een hoofddoener die authenticiteit voor alles zet.

Dit is Diebrecht: vrij, creatief, puur, mild.

Contacteer Diebrecht

Dimitri

Vandormael

Becoming is better than being.

Dimitri is de analytische geest met voelsprieten. De rustige denker met ondernemersdrive. Hij gaat voor het doel en zorgt voor de medemens. Hij zwemt, fietst en loopt graag érg ver.

Dit is Dimitri: rustig, echt, sportief, doorzetter.

Contacteer Dimitri

De Klantenpraat

De Pauze-Blog