mee
voelen

Glorieus buiten de lijntjes

Ook eens voelen?

ont
maskeren

Bij Pauze houden we halt bij de groeipijnen en ondernemersvragen die je onbewust uit de weg gaat. Ontwikkelen we dat wat voor jou ingewikkeld lijkt. Daarbij zijn we fan van het verkeerde been en kleuren we al eens graag glorieus buiten de lijntjes.

zin
geven

Noem ons gerust systeemdenkers, energieboosters, organisatiefluisteraars. Scherpzinnige klankborden die het ondernemerschap vanbinnen en vanbuiten kennen. Maar vooral: vurige gangmakers die jou met kennis van zaken opnieuw richting, betekenis en goesting geven.

ont
wikkelen

Pauze, dat is tijd durven nemen voor jezelf en voor je bedrijf. Energiek stilstaan om vervolgens pijlsnel vooruit te gaan. Als persoon, als organisatie én als team. Zo snel als het kan, zo traag als nodig. Soms speels, vaak verhelderend turbulent, altijd waarderend.

waar
maken

Geloof ons op ons woord. Of niet en ervaar het zelf. Neem het maar persoonlijk. Hoe dan ook: pauze is absoluut nodig. En ja, het is makkelijker gedaan dan gezegd. Maar samen maken we het waar.

Pauze-people

Noem ze geen goeroes, consultants of managers. Want dan krijg je ongecontroleerde lachsalvo’s. De mensen achter Pauze zijn ook maar gewoon mensen die al veel gezien, gedaan, gevoeld en mee-gemaakt hebben in hun carrière. Een kleine bloemlezing over de types die in je ziel gaan roeren.

Rik

Verbeemen

When you need me but do not want me I must stay. When you want me but no longer need me I have to go.

Rik is de inspirerende motivator. De rebelse leeuw met de scherpe tong. De energiebooster en de metafoorkramer. Hij vecht voor een mooiere wereld en gelooft in de kracht van verbinding.

Dit is Rik: empathie, energie, humor, vechter.

Contacteer Rik

Dimitri

Vandormael

Becoming is better than being.

Dimitri is de analytische geest met voelsprieten. De rustige denker met ondernemersdrive. Hij gaat voor het doel en zorgt voor de medemens. Hij zwemt, fietst en loopt graag érg ver.

Dit is Dimitri: rustig, echt, sportief, doorzetter.

Contacteer Dimitri

De Klantenpraat

Pauze heeft onze ogen geopend voor een aantal tekortkomingen en werkpunten waar wij ons eerder onvoldoende van bewust waren.

Filip Henckens Driesen nv

De sessies waren voor alle leden van het team een ware openbaring. Het resultaat was een helder verwoord en duidelijk opgesteld plan, waar zowel strategie, cultuur als de rolverdeling in ons team gestalte kregen.

Edwin Risbourg Virtus

Pauze challenget je als ondernemer om (terug) vanuit de essentie te ondernemen. Diep graven naar jouw ‘why’, jouw basiswaarden en die als kapstok gebruiken voor de richting van je bedrijf.

Charline Leroi Autoglass Clinic

Jullie creëren luchtigheid in de zwaarte van sommige processen, en dat geeft heel veel goesting.

Lies Brouwland

De Pauze-Blog

Podcast – Buspraat

Ik kroop bij Joris Evens in de bus voor mijn eerste podcast. Een babbel over ontgroeien, exit-strategie en bewustwording. Het was zeer plezant, merci Joris!

Enerdo - Een nieuwe wind

Een nieuwe wind

Die waait al enige tijd door Enerdo, een studiebureau dat adviseert in duurzaam bouwen. Sinds afgelopen jaar staat een volledig nieuw managementteam klaar om het bedrijf naar ongekende hoogten te stuwen. Maar: zoveel verandering op korte tijd, dat is niet evident. Enter Pauze!

De meest beklijvende inzichten van het boek purpose van Paul Stamsnijder

Op algemeen verzoek hier mijn meest beklijvende inzichten van het boek #purpose van #paulstamsnijder.

Een strategisch kompas voor MaMu Architecten 4.0

2020 was een bewogen jaar voor MaMu Architecten. een founding father verliet het schip, 3 nieuwe vennoten namen de ondernemershandschoen op. Pauze stond MaMu bij tijdens deze intense periode.

Bezinnen in ‘t groen

Al spelende leert men, een aloud adagium met een kern van waarheid. Dat ondervond ook Dols, interieurontwerpers met dubbele nationaliteit. Tijdens een teamdag, onder begeleiding van Diebrecht, werden de eerste stenen gelegd voor de nieuwe fundering van hun organisatie.