meer
waarde

Ontwikkelen is verdomd ingewikkeld

Al nieuwsgierig?

Waarom jij Pauze nodig hebt.

Als ondernemer ben je per definitie een koppige mens. En dat heeft je helemaal tot hier gebracht. Goed gedaan dus. Maar dan komt het onvermijdelijke moment – nu of niet veel later – dat er iets begint te broeden. Dat je plots ontdekt dat je niet langer je goesting doet maar gewoon door-doet. Dat je beseft dat je niet langer zomaar alle antwoorden hebt voor de toekomst. En dat je terug wil genieten in plaats van enkel volharden. Wel, Pauze helpt je dat gevoel uitbroeden.
  • Ontmaskeren
  • Ontwikkelen
  • Zingeven
  • Waarmaken

Iets te broeden?

Zo snel als kan, zo traag als nodig.

It’s hard to be soft.

Waarom wij geloven dat jij Pauze nodig hebt.

Al jaren zien we de muren die ondernemers voor zichzelf optrekken om er dan met het hoofd tegen te beuken. Geloof ons, wij hebben ook heel wat gebeukt. Gelukkig hebben wij intussen geleerd dat het ook anders kan. En dat we met die kennis en filosofie ook anderen kunnen inspireren om de sprong te wagen.

Ver-springen dus. Zij het in kleine stapjes. Want we gaan hier zo snel als het kan en zo traag als het nodig is. We kijken naar de structuur en cultuur van je organisatie. De business waarin je zit en de strategieën die je volgt. En we pellen laag per laag een stukje van je ziel tot je fundamentele geloof als ondernemer blootligt. Want daarin schuilt de kiem van jouw toekomst en de sleutel tot groei van je bewustzijn en je bedrijf.

Spring gerust.

Waarom jij ons moet geloven.

Pff, je moet helemaal niets. Want dat is net de reden dat je Pauze nodig hebt. Moeten ‘has left the building’. Je wilt verdorie terug goesting hebben, dat heilige vuur vinden en aanwakkeren. Doen wat je echt wilt.

Wij zijn de slechtst denkbare verkopers van onze eigen onderneming. Maar wel de beste compagnons voor wie als ondernemer bewust kiest voor verandering. Want wij worstelen met dezelfde ambities, dromen, twijfels, vragen en angsten waar elke mens achter de ondernemer mee kampt. We slaan en zalven. Wijzen je keihard terecht maar waarderen wel wat positief is.

Dit is wie we zijn.

Energiek stilstaan om pijlsnel vooruit te gaan.

De Klantenpraat

Pauze heeft onze ogen geopend voor een aantal tekortkomingen en werkpunten waar wij ons eerder onvoldoende van bewust waren.

Filip Henckens Driesen nv

De sessies waren voor alle leden van het team een ware openbaring. Het resultaat was een helder verwoord en duidelijk opgesteld plan, waar zowel strategie, cultuur als de rolverdeling in ons team gestalte kregen.

Edwin Risbourg Virtus

Pauze challenget je als ondernemer om (terug) vanuit de essentie te ondernemen. Diep graven naar jouw ‘why’, jouw basiswaarden en die als kapstok gebruiken voor de richting van je bedrijf.

Charline Leroi Autoglass Clinic

Jullie creëren luchtigheid in de zwaarte van sommige processen, en dat geeft heel veel goesting.

Lies Brouwland