mee
lezen

Fan van het verkeerde been

Meer weten?

De Pauze-Blog

 

Snoeverij is niet aan ons besteed. Maar we beschouwen het als onze verdomde plicht om kennis te delen. Totaaloplossingen hebben we niet. Die heeft niemand. We helpen je enkel op weg. Zodat jij als ondernemer opnieuw goesting krijgt. Dit zijn onze hersenspinsels, fait-divers en schrijfsels.

09 - 02 - 2023 door amelotte

Ik kroop bij Joris Evens in de bus voor mijn eerste podcast. Een babbel over ontgroeien, exit-strategie en bewustwording. Het was zeer plezant, merci Joris!

13 - 08 - 2021 door amelotte

Die waait al enige tijd door Enerdo, een studiebureau dat adviseert in duurzaam bouwen. Sinds afgelopen jaar staat een volledig nieuw managementteam klaar om het bedrijf naar ongekende hoogten te stuwen. Maar: zoveel verandering op korte tijd, dat is niet evident. Enter Pauze!

14 - 04 - 2021 door amelotte

Op algemeen verzoek hier mijn meest beklijvende inzichten van het boek #purpose van #paulstamsnijder.

14 - 04 - 2021 door amelotte

2020 was een bewogen jaar voor MaMu Architecten. een founding father verliet het schip, 3 nieuwe vennoten namen de ondernemershandschoen op. Pauze stond MaMu bij tijdens deze intense periode.

16 - 09 - 2020 door amelotte

Al spelende leert men, een aloud adagium met een kern van waarheid. Dat ondervond ook Dols, interieurontwerpers met dubbele nationaliteit. Tijdens een teamdag, onder begeleiding van Diebrecht, werden de eerste stenen gelegd voor de nieuwe fundering van hun organisatie.